toon menu

maan@nasa

ruimtereis door de tijd

Afgelopen week vierden we met zo'n 60 relaties het 20-jarig bestaan van Maan. De NASA tentoonstelling ‘A Human Adventure’ in Jaarbeurs Utrecht was het spectaculaire decor. In onze inleidende presentatie blikten we uiteraard even terug naar onze eerste stap op Maan in 1993, maar we keken vooral vooruit naar belangrijke ontwikkelingen in ons vakgebied en onze ambitie daarin. 

Na de welkomstpresentatie werden we door enthousiaste gidsen rondgeleid op de tentoonstelling. De verhalen over de koude oorlog en de eerste Maanlanding spraken enorm tot de verbeelding. Originele attributen en levensechte replica’s droegen bij aan de beleving van een echte ruimtereis. Het slotstuk van de rondleiding was een mysterieuze Moonboot die de eerste stap van Maan in 1993 symboliseerde. 

We sloten de avond af met een gezellige borrel met - geheel in stijl - spacecocktails en spacehapjes. Een onvergetelijke avond, met als leuk bij-effect veel nieuwe contacten tussen relaties onderling. 

Sfeerimpressie

Hieronder een korte sfeerimpressie. Meer foto's zijn te zien op onze facebookpagina.

 

Het gevoel van '93 

In onze presentatie namen we iedereen even mee naar het startjaar van Maan: 1993. Hoe zagen we er toen uit, waar keken we naar op TV en wat stond in de hitparade? Bekijk onderstaande film voor het gevoel van 1993. 

 


Innovatieve infographic

De uitnodiging voor ons event bestond o.a. uit een infographic over 20 jaar Maan. Verleden en toekomst. De infographic is nu ook geanimeerd in een webpagina. Klik op de link en neem een duik in 20 jaar Maan. 

Bekijk de interactieve infographic