toon menu

Step on the moon!

Marketingcommunicatie professional gezocht (FT)

We willen ons team graag versterken met een allround marketingcommunicatieman of -vrouw. Je hebt ervaring met crossmediale communicatie. Van strategie tot en met realisatie. Je bent voor klanten de strategische sparringspartner voor positionerings- en campagnevraagstukken. Je begrijpt de vraag van de klant en weet complexe zaken gestructureerd op papier te zetten en te vertalen naar een doortimmerd advies. Bij een aantal projecten heb je de rol van projectmanager. Je bewaakt planning en budget. Uiteraard heb je een vlotte pen. Je werkt nauw samen met onze opdrachtgever, ons creatieve team en netwerkpartners. Je houdt jezelf voortdurend op de hoogte van de snelle ontwikkelingen op jouw vakgebied.

 

Functie eisen:

- Een afgeronde HBO opleiding op het gebied van Marketing/Communicatie

- Minimaal 5 jaar ervaring met online en offline communicatieprojecten in een vergelijkbare functie aan opdrachtgeverszijde of bureauzijde. Ervaring met grote corporate bedrijven

- Klantgericht. Hoog inlevings- en aanpassingsvermogen

- Je kunt goed plannen en organiseren en bent resultaatgericht

- Het betreft een fulltime functie (36 - 40 uur)

 

De collega die wij zoeken:

- Is een sprankelende, energieke persoonlijkheid 

- Is gewend om snel en doortastend te schakelen

- Is in staat om zowel zelfstandig als in teamverband te werken

- Woont bij voorkeur in de regio Breda

Contact:

Als jij je herkent in bovenstaand profiel dan nodigen we je uit om te reageren met een CV en een korte motivatie. Je kunt je reactie sturen naar sanne@maan.nl. 

Dit is Maan

Maan is een creatief, no-nonsense bureau met ambities. Onze kernactiviteiten zijn conceptontwikkeling, brand design, webdesign, packaging design, animatie en campagne- en contentontwikkeling. Maan bestaat uit een enthousiast team van 10 mensen. De sfeer is informeel. We werken aan mooie opdrachten voor aansprekende opdrachtgevers. Maan is geen vastomlijnd bureau. Om ons heen hebben we een netwerk van kwalitatief sterke en gespecialiseerde bureaus en freelancers. We schakelen ze in waar nodig. Samen met hen creëren we nieuwe en innovatieve ideeën.