toon menu

#seinbreda

Nieuwbouwproject AllleeWonen

Wonen op Breda Centraal. Dat is wonen in het dynamische hart van de stad. Alles binnen handbereik en altijd wat te beleven. Breda Centraal is nog in aanbouw, maar is nu al de nieuwe eyecatcher van de stad! Voor woningcorporatie AlleeWonen ontwikkelden wij de naam, identiteit en verkoopcampagne voor #seinbreda. Fase 1 van de verkoopcampagne start dit najaar.

 

“Bedenk aan de hand van vastgestelde kernwaarden, positionering en propositie een communicatiecampagne voor Sein Breda”. Deze vraag vormde de basis voor de ontwikkeling van de projectnaam en -identiteit voor een uniek nieuwbouwproject van AlleeWonen.

 

In 2012 is er gestart met de bouw van een nieuw Centraal Station in Breda. Behalve een vervoersknooppunt wordt het station een unieke combinatie van wonen, werken en winkelen in hartje Breda. De woningen zijn bedoeld voor stadsmensen. Personen die graag buiten zijn en met volle teugen genieten van het dynamische stadsleven. Alles dichtbij en altijd alles te beleven. De stad is het verlengstuk van je huis.

 

Maan heeft, naast de projectnaam en -identiteit, ook de ontwikkeling en realisatie van de crossmediale campagne gedaan. Deze gaat dit najaar echt van start. Via social media worden er foto’s met de tag #SeinBreda gedeeld, met daarop diverse plekken in Breda die bij wijze van spreken je keuken, woonkamer, kledingkast of achtertuin kunnen zijn. Het doel is om huiselijke taferelen in de stad te creëren en de doelgroep het gevoel te geven dat de stad een onderdeel is van hun toekomstige appartement. Hier wil je leven!We zijn gespecialiseerd in het bouwen van onderscheidende identiteiten, doeltreffende campagnes en creatieve visualisaties voor mooie bouw- en vastgoedprojecten.

Tags

2014conceptontwikkelingcorporate brochurecorporate identitylogoproductontwikkelingprojectidentiteitwebdesign