toon menu

Breda Actief

Nieuwe website voor maatschappelijke organisatie

Alles wat je weten wilt over vrijwilligerswerk, sport en bewegen is nu snel en makkelijk te vinden op de nieuwe website van Breda Actief. 

In Breda doen veel mensen vrijwilligerswerk, bewegen of doen iets aan sport. Iedereen die  op dit gebied iets wil doen, wil weten of vragen is op de website van Breda Actief aan het juiste adres. Een overzicht van projecten en activiteiten, nieuws, vacatures, cursusaanbod en informatie is nu snel en makkelijk te vinden.

Via Betrokken Ondernemers samen voor Breda is Maan gevraagd voor het ontwikkelen van de nieuwe website. Samen met netwerkpartner BackYard hebben we dit omvangrijke project gerealiseerd. 

Diana Kremers, verantwoordelijk voor PR en Communicatie bij Breda Actief:“De nieuwe website was niet mogelijk geweest zonder de maatschappelijke inzet en betrokkenheid van de experts van Maan. Ze hebben goed geluisterd naar onze wensen en deze vertaald naar een aantrekkelijke en duidelijke website. Ze hebben perfect in beeld gebracht wie we zijn en wat we doen. Nu heeft Breda Actief een eigentijdse website waar we jaren mee vooruit kunnen.”  

Tags

2014webdesign