toon menu

Connected West-Brabant maakt sier in München

CONNECTED West-Brabant; een enthousiaste groep van elf toonaangevende logistieke dienstverleners, de zes West-Brabantse werkgelegenheidsgemeenten, de regionale MBO/HBO onderwijsinstellingen, TKI Dinalog en REWIN. Deze ondernemers, overheden en onderwijsinstellingen (3 O's) werken samen om het logistieke bedrijfs- en vestigingsklimaat in West-Brabant een boost te geven en verder te optimaliseren.

Ons werk kwam vol in de internationale schijnwerpers...

 Logistieke hotspot 2017

Via City of Imagineers bereikte ons de vraag om Connected West-Brabant te presenteren op Transport Logistic in München. De huisstijl en beursstand was al gemaakt, een animatie werd door een collega City of Imagineers lid opgepakt. Aan Maan de vraag om een grote beeldbepalende beursvisual te maken voor de beurs en een flyer die in infographic stijl de unieke voordelen en facts & figures van West-Brabant visualiseert.

Prompt werd West-Brabant uitgeroepen tot de logistieke hotspot van Nederland. Ons werk kwam vol in de internationale schijnwerpers. Ook demissionair minister Kamp liet zich trots fotograferen voor ‘onze’ beursvisual en met onze flyer.