toon menu

Dé ontmoetingsplek in Zeist-Oost: Binnenbos

Naamgeving en logo ontwikkeling

In Zeist-Oost wordt er gebouwd aan een Multifunctionele Accommodatie (MFA). Een gebouw met alle voorzieningen en activiteiten op het gebied van zorg en welzijn op één plek, middenin een bosrijke woonbuurt. Een locatie waar organisaties, medewerkers en bezoekers met elkaar gaan samenwerken.

Vanuit de Gemeente Zeist zijn we benaderd om een naamgevingstraject te starten met als doel een naam die breed gedragen wordt en overkoepelend is voor het gehele gebouw. In een cocreatie sessie met alle betrokken professionals, buurtorganisaties en bewoners is er unaniem gekozen voor de naam Binnenbos. Een naam passend bij de plek en uitstraling van het gebouw. De gekozen naam is vertaald naar een logo met huisstijl welke verwerkt wordt in de visualisering van het interieur en alle communicatie-uitingen. In de zomer 2015 dient Binnenbos gereed te zijn voor gebruik.
 

We bouwen met veel plezier onderscheidende identiteiten, doeltreffende campagnes en creatieve visualisaties voor bouw- en vastgoedprojecten.

Tags

2014conceptontwikkelingcorporate identitylogo