toon menu

Jaarbeurs van de toekomst

Verbouwingscommunicatie in vorm van animatie voor Jaarbeurs

We hebben bij Maan de afgelopen weken met het hele team hard gebikkeld aan de ontwikkeling van een geanimeerde presentatie van de toekomst van de Jaarbeurs. Wat begon met heel veel vellen papier, eindigt in een driedimensionale maquette van het Jaarbeurs complex. 

In onderstaande compilatie krijg je een korte impressie van het eindproduct.

 De maquette brengt in beeld hoe het huidige Jaarbeurs complex zich in de komende 5 jaar, en met een toekomstblik naar 2023, gaat ontwikkelen. Het toekomstplan is grotendeels een vlekkenplan en weinig panden zijn al architectonisch bepaald. Met het gebruik van een animerende maquette geeft dit veel mogelijkheden om het verhaal te tonen. Het huidige complex en de infrastructuur zijn 3-dimensionaal getransformeerd naar nieuwe volumes en routes. 

 

De output van deze maquette is een animatie welke toegepast kan worden in diverse presentatievormen. Of het nu een powerpoint presentatie, digizine of website is. Inmiddels is de animatie gepresenteerd en succesvol ontvangen door de stakeholders.

 

We zijn gespecialiseerd in het bouwen van onderscheidende identiteiten, doeltreffende campagnes en creatieve visualisaties voor mooie bouwprojecten en gebiedsontwikkeling.

Tags

2014