toon menu

Verhalen die je grijpen

Online magazine Safegroup

Safegroup, expert op het gebied van hulp en opvang bij huiselijk geweld, heeft een bijzonder mooie missie. Zoveel mogelijk slachtoffers van huiselijk geweld bijstaan en helpen een toekomst op te bouwen. Het ontbreekt hen alleen aan een goede naamsbekendheid, zowel onder (potentiële) cliënten als onder zorgprofessionals, verwijzende instanties en ketenpartners. Een mooie opdracht met een fantastisch doel.

In een gezamenlijke brainstorm is besloten om een online magazine voor Safegroupte te creëren die onder beide doelgroepen verspreid wordt. Een magazine waar echte persoonlijke verhalen tot leven komen en daardoor de bewustzijn van de problematiek van huiselijk geweld wordt vergroot. Daarnaast is er ook aandacht voor de rol van Safegroup in de keten van hulpopvang.

In het magazine hebben we de krachtige en sterke vrouwen centraal gezet. Geen zwart-wit beelden van (delen van) een gezicht, maar kleurrijke fotografie waarin de vrouwen de lezer recht aankijken. Deze vrouwen hebben het lef gehad om hulp te zoeken en die kracht mag getoond worden.

 

Bekijk het online magazine hier

Nancy Frerichs, directiesecretariaat SafegroupMaan heeft ons als Safegroup op een zeer professionele manier geholpen in onze zoektocht om het geweld in afhankelijkheidsrelaties meer over het voetlicht te brengen.

Tags

digizinefotografie