toon menu

Werk dat loont

Restyling logo, huisstijl, website, correspondentieset en brochure Heecon bvba

Heecon is een gevestigde naam in de (glas)tuinbouw.

Gevestigd in Meer (België) bedient het klanten in de Benelux voor het machinaal uitruimen en reinigen van kassen. De landbouwmachines die Heecon ontwikkelt, bouwt en verkoopt vinden hun weg over de hele wereld. Van Australië tot Amerika. Heecon is een succesvol bedrijf, dat vanwege haar specifieke expertise, een veelgevraagde partij is.

 

Dit jaar bestaat Heecon 25 jaar. Het bedrijf is recent overgegaan van vader op zoon. Een mooi moment om te markeren met een nieuwe uitstraling. Een uitstraling die de kwaliteit en professionaliteit van de organisatie symboliseert.

 

De vraag aan Maan was om het logo te restylen en dit te vertalen in een huisstijl en communicatiemiddelen. Heecon wilde in eerste instantie een nieuw logo in de vertrouwde kleuren blauw en wit. We kwamen met drie conceptvoorstellen, waarbij twee van de drie voorstellen blauw en wit als dominante kleur hadden. Bij voorstel nummer drie lieten we zien hoe het eventueel anders zou kunnen. Heecon was razend enthousiast en koos voor ons derde voorstel. Een onderscheidende frisse stijl die uitdrukking geeft aan de liefde voor de (glas)tuinbouw. Heecon is helemaal klaar voor de toekomst!

Terugblik

Het logo voor de restyling

Tags

corporate identityfotografiewebdesign