toon menu

Team

Ondernemende breinen, creatieve alleskunners
en doortastende regeltantes

For real!

Hij houdt van Star Wars, comics, popart en Rad van Fortuin (say what?). Hij deed 3 studies en 100 stages en werkte even voor zichzelf. Is deze gast ‘for real’? Jazeker wel! De roze draad door Luc’s leven is er één van creativiteit en fantasie. Zijn laatste studie aan de Academie van Schone Kunsten in Antwerpen werd bekroond met een expo. Een ontwerper pur sang die graag speelt met vorm, materiaal en styling. De liefde bracht hem naar Breda, zijn ontwerptalent naar Maan.

Daanmannetje

Zet Daan bij Maan en je hebt een Daanmannetje. Daan is non-stop bezig met vormgeven. In zijn vrije tijd maakt hij boeken, graphic novels en ook fixies. Daan staat altijd aan. Uit iedere situatie weet hij iets positiefs te halen. Hij houdt van diepgang, heeft een scherp oog voor detail en gevoel voor finesse. Zijn filosofie is simpel: omring je met mooie dingen, dan ga je vanzelf ook mooie dingen maken. Via ontwerpbureaus in Amsterdam, Den Haag en Arnhem belandde hij bij Maan. En dat vindt hij TOP! Ja, echt TOP!

BOLD… Not regular

Bij ‘bold’ hebben we het niet over zijn kapsel, maar over zijn designstijl en persoonlijkheid. Direct, robuust en uit op actie. Wiljan praat zelfs een beetje in ‘bold’ en soms ook met kapitalen. Stilzitten is niet zijn grootste talent. Wiljan verlegt graag grenzen. In zijn werk als grafisch ontwerper ontdekt hij ook de mogelijkheden van bewegend beeld, software en productietechniek. Privé maakt hij wereldreizen en bedwingt hij hoge golven op een surfboard. Hij houdt van lekker eten en een biertje op zijn tijd. Al vinden we dat dan toch wel vrij ‘regular’.

Luc

luc@maan.nl  +31(0)76 560 71 19  

GRAFISCH ONTWERPER

Daan

daan@maan.nl  +31(0)76 560 71 15

Grafisch Ontwerper

Wiljan

wiljan@maan.nl  +31(0)76 560 71 16

Grafisch Ontwerper

Maanmania

Als mede-grondlegster is Angèle de creatieve aanjager van Maan. Haar onuitputtelijke inspiratie zorgt voor brainkrakers en niet eerder vertoonde creaties. Haar enthousiasme gaat gepaard met wilde gebaren en haar stem stijgt een paar octaven. Ze heeft een feilloos gevoel voor vorm, kleur, materiaal en verhoudingen. In haar werk gaat ze altijd voor de top. Dat doet ze overigens ook letterlijk, op haar vakantiestek in Zwitserland. 

Snel schakelen

Inspanning en ontspanning gaan bij Ruud hand in hand. Hard werken en hard lachen is het motto. Zo ook in zijn vrije tijd. Een stevige fietstoertocht is pas echt leuk als het bereiken van het doel uitbundig gevierd wordt. Met zijn creatieve compagnons probeert Ruud de grote lijnen uit te zetten, business te ontwikkelen en de koers vast te houden. Met ervaring en expertise in marketing, communicatie, sales en management is hij een stevige gesprekspartner voor menig opdrachtgever. 

Angèle

angele@maan.nl  +31(0)76 560 71 12  

Art director

Het enthousiasme hoor je door de telefoon
Ruud

ruud@maan.nl  +31(0)76 560 71 18  

Account Director

Nobody Els

Deze goedlachse engel is geen opdracht te groot of te complex. Houdt altijd overzicht en structuur. Lekkere ontwerpstijl en zeer service- en klantgericht. Sociaal en actief. Altijd te porren voor een gezellig wijntje. Laat zich graag inspireren en leeft zich uit met keramiek, schilderen en fotografie. Komt 1x per jaar op de fiets vanuit Gilze naar het werk en is daar langdurig trots op. Is nu al enige tijd figurant in haar eigen reallife soap 'Help mijn man is klusser!".

Warmbloedige Noorderling

Deze energieke Noorderling danst door het leven. Vanuit de aardappelvelden in de Flevopolder swingde ze voor haar studie naar Leeuwarden en later naar de RUG in Groningen. Daar werd ze een echte communicatiepro. De liefde bracht haar naar het bourgondische Breda, waar ze na een werelds dienstverband bij goede doelenorganisatie oneMen, nu schittert in het Maanlicht. 

Alles behalve DOORsnee

Bevlogenheid kenmerkt Marc in alles wat hij doet. Dit heeft Maan gebracht tot waar het nu staat. Altijd op zoek naar de vraag achter een vraag. Niet bang om zijn mening te geven en hij gaat geen discussie uit de weg. Hij is extreem visueel ingesteld en is creatief in concept, vorm, materiaal en bewerking. Fotografie begint intussen meer dan een hobby te worden. Marc is op zijn best als hij zijn energie kwijt kan. In zijn vrije tijd het liefst buiten actief. Zolang hij maar ergens aan kan bouwen.

Els

els@maan.nl  +31(0)76 560 71 17  

Grafisch ontwerper

Lian

lian@maan.nl  +31(0)76 560 71 10  

Marketing & communicatie

Marc

marc@maan.nl  +31(0)76 560 71 13  

Art director

Jazzie style

Onze wizkid. Snel in alles, behalve in praten. Hij verstaat de kunst om met een minimum aantal woorden maximale impact te maken. Jasper is onvoorspelbaar creatief en enorm veelzijdig. Topper in alles dat webgerelateerd is. Wat hij vandaag niet weet, weet hij morgen. Jasper houdt van uitvinden, creëren en illustreren. Humor ligt altijd op de loer. Jasper is thuis in Antwerpen overtuigd aanhanger van old school ontwerpen. Met pen, papier en schaar!

Hart op de tong

Bij Sanne hoef je niet lang op een antwoord te wachten. Denken en praten vindt simultaan plaats. Dat zorgt voor gezellige reuring in de tent. En zo komt ze ook altijd aan de laatste nieuwtjes van klanten en leveranciers. Dingen regelen is haar ding. Van ingewikkelde fotoshoots en styling wordt ze vrolijk. Net als van een vrijdagmiddagborrel op donderdag of bootje varen met vrienden. 

Het visualiseren van plannen en ambities is een kunst die wij verstaan
Jasper

jasper@maan.nl  +31(0)76 560 71 14  

Grafisch ontwerper

Sanne

sanne@maan.nl  +31(0)76 560 71 11  

Traffic