toon menu

Zet jij jouw eerste stap op Maan?

 

Deze vacature is niet actueel

 

 

We zoeken een junior grafisch ontwerper!

 

Creatief multi-talent gezocht

We willen ons team versterken met een jonge enthousiaste Junior Grafisch Ontwerper die barst van de creativiteit, bol van ideeën staat, visueel sterk is en niet kan wachten zijn talenten toe te passen op uitdagende projecten binnen onze studio. Je bent onlangs of enkele jaren terug afgestudeerd aan de Kunstacademie of HBO Communicatie & Multimedia design. Je hebt je tijdens je studie en/of door werkervaring allround ontwikkeld. Je hebt kennis en ervaring met print, online en/of animatie. In deze functie werk je intensief samen met je collega’s bij Maan. Extern heb je contact met opdrachtgevers. Je bent een teamplayer, communicatief en klantgericht. Je bent een ‘jonge hond’ met veel energie en drive om je te ontwikkelen. Bovendien heb je een neusje voor de laatste trends op het gebied van vormgeving en technologische mogelijkheden. Je kunt je talent en creativiteit aantonen met een uitgebreide portfolio.

 

Functie eisen

- Bij voorkeur tussen 2015 en 2017 afgestudeerd aan Kunstacademie, richting Grafische Vormgeving met specialisaties op het gebied van webdesign/animatie/multimedia of HBO opleiding, richting Communication & Multimedia design

- Je hebt kennis van HTML

- Verder kun je goed overweg met programma’s als Indesign, Photoshop, Illustrator en After Effects

 

Dit is Maan

Maan is een creatief, no-nonsense bureau met ambities. We creëren grafische uitingen zowel in print als in online media. We leveren doordachte concepten die werken. Maan bestaat uit een enthousiast team van 10 mensen. De sfeer is informeel. Het zwaartepunt van ons bureau zit op concept- en campagneontwikkeling, grafisch ontwerp, webdesign, opmaak en productiebegeleiding. We werken aan mooie opdrachten voor aansprekende opdrachtgevers. Maan is geen vastomlijnd bureau. Om ons heen hebben we een netwerk van kwalitatief sterke en gespecialiseerde bureaus en freelancers. We schakelen ze in waar nodig. Samen met hen creëren we nieuwe en innovatieve ideeën.

Contact

Als jij je herkent in bovenstaand profiel dan nodigen we je uit om te reageren met een CV, portfolio-overzicht en een korte motivatie. Je kunt je reactie sturen naar ruud@maan.nl. Wil je eerst meer informatie, kijk dan op www.maan.nl of bel naar 076-560 71 11. Je krijgt van ons zo snel mogelijk bericht.