toon menu

Zet jij jouw volgende stap op Maan?

Zet jij jouw volgende stap op Maan? 
We zoeken een ervaren grafisch ontwerper! (FT)

 

Publicatiedatum: 10 februari 2017 

Je hoeft geen grote voeten (of lange tenen) te hebben, maar we hopen wel dat je een grote indruk maakt met je persoonlijkheid en portfolio. We zoeken een toffe, eigenzinnige collega die zin heeft in een bestaan op Maan. Maan in Ulvenhout wel te verstaan!

Maan is een designbureau dat zowel print, digital als motion omarmd heeft. We vertalen strategie in concept en design. Op dit moment zoeken we een ervaren designer die breed ontwikkeld is en een onmiskenbaar ontwerptalent heeft. Iemand die conceptueel denkt, communicatief vaardig is en net zo veel lol heeft in het ontwerpen van een visual identity als in een verpakking, website, (online) magazine of infographic. Als je ervaring hebt met illustratie en animatie dan vinden we dat helemaal te gek.

Je hebt een opleiding op HBO niveau (Kunstacademie of CMD) en minimaal 5 jaar ervaring in een soortgelijke functie. Uiteraard beheers je alle relevante software. Je staat voor je werk en weet dat ook op een prettige manier te presenteren. Bij Maan werken geen account managers, maar heb je veelal direct contact met de klant. We bieden je een geweldig creatief team aan collega's en zeer gevarieerde projecten van diverse aansprekende opdrachtgevers.

 

Enthousiast? Ga jij voor deze Maan missie?

Als jij je herkent in bovenstaand profiel en toe bent aan een reisje outerspace, dan nodigen we je graag uit om te reageren met een CV, portfolio-overzicht en een korte motivatie. Je kunt je reactie sturen naar onze space-officer sanne@maan.nl. 

Wil je eerst meer informatie, kijk dan op www.maan.nl of bel 076-560 71 11.
Je krijgt van ons zo snel mogelijk bericht.

Deadline sollicitaties: 28 februari 2017

 

Meer zien?

www.instagram.com/maan.nl/
www.facebook.com/maan.nl/
https://vimeo.com/user12414290
https://www.linkedin.com/company-beta/1974639/