West-Brabant = the base to be

Of we West-Brabant even konden wegzetten als DE locatie voor de Biobased Economy? Natuurlijk pakten we die uitdaging met beide handen aan! De vraag werd ons gesteld door REWIN - de regionale ontwikkelingsmaatschappij van West-Brabant die staat voor het aanjagen en aantrekken van vernieuwend ondernemerschap. Met een propositie, die REWIN samen met regionale stakeholders opstelde, moeten bedrijven verleid worden tot vestiging/samenwerking in biobased West-Brabant. Maan ontwikkelde een duidelijke en aantrekkelijke presentatievorm voor de propositie: zowel online als offline.

De basis voor alles…

is de vormtaal en pay-off. Zowel online als offline moet duidelijk zijn dat het over Biobased Economy in Brabant gaat. Met een basis, bestaande uit lagen (verschillende samenwerkingspartners), aangevuld met diverse stijlelementen maakten we zichtbaar wat West-Brabant nu precies zo’n aantrekkelijke regio voor Biobased Economy maakt. De verschillende stijlelementen kunnen door REWIN zelf makkelijk gebruikt worden, bijvoorbeeld voor infographics.

Bidbook & online base to be

Een bidbook is een traditionele, maar leuke manier om de propositie van Biobased West-Brabant te presenteren. Doordat we voor een groot formaat kozen, maken de visuals echt indruk.

Voor de online base to be ontwikkelden we een online magazine (one page website). Wanneer je van boven naar onder door de website scrolt, loop je zo door het verhaal (de propositie) van Biobased West-Brabant heen. We gebruikten ook hier veel visuals, zodat de belangrijkste punten uit het verhaal in één oogopslag duidelijk zijn. En wil je meer informatie? Dan klik je simpelweg door naar een achtergrondverhaal. Simpel en helder. Biobased Economy? West-Brabant is er klaar voor!