Make your own seat

Duurzaam, betaalbaar en hip: dat zijn de stoelen, krukjes en tafels van Cartoseat. Alle producten van het bedrijf zijn namelijk gemaakt van - jawel - karton. Superstevig en bedrukbaar in alle kleuren van de regenboog of in een design naarwens. De kartonnen meubels zijn erg geschikt voor toffe branding tijdens een event of als relatiegeschenk. Een fonkelnieuw bedrijf als Cartoseat kan niet zonder een goede website: een mooie klus voor de designers van Maan.


Website

De website die we voor Cartoseat maakten, is clean, helder. Laten we er niet te lang omheen draaien: bij Cartoseat gaat het om duurzaam en comfortabel, betaalbaar en slim. Én: het product is een echte eyecatcher.

Samen met onze designers hebben we de website zo ingericht dat deze kernwaarden meteen oppoppen, in één oogopslag. Door ruime, witte vlakken af te wisselen met gekleurde vlakken en grote afbeeldingen is er rust en ruimte. Je hoeft daardoor niet lang te zoeken om te begrijpen wat je bij Cartoseat kunt krijgen. In een paar muisklikken bestel je krukjes, stoelen of tafels - snel, makkelijk en betaalbaar. Hip en trendy, en designable en bedrukbaar in ieder mogelijk motief. As simple as that!

meer maan nieuwtjes?