maan een randstedelijk bureau? Jazeker.

nieuwe vestiging in Dordrecht! expansiedrift brengt ons 40,8 kilometer verderWe hebben heel even een internationale vestiging in London overwogen, maar door de naderende Brexit werd het een vestiging in Dordrecht. Deze oude vestingstad, de hometown van Lennaert (en ook Sanne) wordt de basis om onze activiteiten uit te bouwen. Met Lennaert aan het roer gaan we de Drechtsteden en de Zuid-Hollandse eilanden ontdekken en veroveren. Een economisch zeer actieve regio, met relatief weinig bureaus uit ‘de categorie’ Maan.

Vanuit Maan Headquarters in Ulvenhout lichten Marc, Angèle en Ruud de strategische keuze toe om een Maan-vestiging in Dordrecht te openen. “Toen we Lennaert vorig jaar na een tussenpauze van dertien maanden weer wisten te verleiden voor een terugkeer naar Maan, sprak Lennaert de ambitie uit om ooit zelf een bureau te starten in Dordrecht. We hebben toen afgesproken dat we van deze ambitie graag een gezamenlijke ambitie maakten en dat we een jaar de tijd zouden nemen om dat te onderzoeken.” Marc: “Van dat onderzoek is natuurlijk niks terecht gekomen”. Ruud: “De insteek is om additionele business te realiseren. Fysieke aanwezigheid speelt in deze regio zeker een rol. Lennaert haalde gelijk het eerste jaar een berg klanten uit Dordrecht en omgeving binnen”. Angèle: “Toen hebben we maar gewoon besloten een kantoor te huren en te beginnen”.

Vanuit de historische Wereldwaag, hartje Dordrecht, vertelt Lennaert over zijn eerste maand als vestigingsdirecteur van Maan Dordrecht: “Afgezien van een klein uitstapje naar een ander bureau in Brabant werk ik nu bijna dertien jaar met heel veel plezier bij Maan. Toch is het bij mij altijd blijven kriebelen: de wens om zélf iets op te zetten. Toen ik anderhalf jaar geleden weer terugkwam bij Maan stonden alle mogelijkheden daarvoor open. Hoe gaaf is dat? De kans om onder de vlag van Maan een eigen studio op te bouwen. Dus toen ik in september de sleutel kreeg van dit fantastische kantoor, maakte ik echt wel even een vreugdedansje”.

ik krijg ook de ruimte om mijn eigen draai aan Maan Dordrecht te geven. Daarbij borduur ik vol overtuiging voort op de kernwaarden van Maan

lennaert stam

voortvarende start

Lennaert vervolgt: “Ik krijg ook de ruimte om mijn eigen draai aan Maan Dordrecht te geven. Daarbij borduur ik vol overtuiging voort op de kernwaarden van Maan. Klanten blij maken met kwalitatief goede ontwerpen en met een extreem servicegerichte instelling. Voorlopig werk ik in m’n eentje vanuit Dordrecht voor (nieuwe) opdrachtgevers uit deze regio, met back-up en support van mijn collega’s in Ulvenhout. Iedere week haakt er wel iemand aan vanuit Ulvenhout op projecten waarbij bredere expertise gevraagd wordt. En zelf ben ik ook minimaal één keer per week in Ulvenhout. De start is voortvarend: ik hoop dat we binnen niet al te lange tijd een mooie groei kunnen laten zien en dat ik hier het team kan uitbouwen”.

feestelijke opening op 18 december 

Met een brede glimlach besluit hij: “Kan me voorstellen dat je nu enorm nieuwsgierig bent! Op 18 december openen we op feestelijke wijze het kantoor. Zin om te komen? Laat het me weten. Een keertje sparren op een ander moment is ook altijd mogelijk. Ik kijk ernaar uit!”

lennaert@maan.nl


meer maan?

schrijf je in voor de nieuwsbrief