samen de ruimte ontdekken

Samenwerken zit in ons bloed. Samenwerken met klanten en met complementaire creatieve vakspecialisten.

Onze projectfasering verloopt veelal als volgt:


design-as-a-service

Voor opdrachtgevers met reguliere (on)voorspelbare werkzaamheden bieden we onze diensten aan ‘as-a-service’. Afhankelijk van de plannen en werkzaamheden bepalen we een maandelijks vast bedrag waarvoor we allerhande werkzaamheden uitvoeren op het gebied van design en content. Middels een tijdsregistratie verantwoorden we maandelijks alle werkzaamheden. Per kwartaal evalueren we het maandbedrag en de werkzaamheden. Grote voordeel van deze aanpak is drempelloos samenwerken voor een vast bedrag tegen een aantrekkelijk uurtarief. We werken als verlengstuk van jouw organisatie.

 

sterk netwerk

Met een netwerk van storytellers, filmmakers, fotografen, animatoren, webdevelopers, game developers, online marketeers of content marketeers weten we vrijwel iedere communicatie- en designvraag in te vullen. Sinds jaar en dag schakelen wij buiten onze eigen kernexpertise deze vakspecialisten in. Want voor onze klanten willen we altijd de beste oplossing. Maan zorgt voor samenhang en consistentie en de opdrachtgever heeft 1 aanspreekpunt.

 

co-creatie workshops

Bedrijfsleven en overheid hebben behoefte aan andersdenkenden. Creatieven en designers kunnen hier een belangrijke rol in spelen. Of het nu de zorg, industrie of agrofood is, er is een grote behoefte aan vernieuwing en innovatie. Vanuit het netwerk van City of imagineers (de vereniging van de creatieve industrie in Breda) kan Maan voor jouw innovatievraagstuk een creatieve coalitie formeren voor één of meerdere co-creatie workshops.

outerspace workshops

Als onderdeel van de analyse en conceptfase zetten we vaak 1 of meerdere ‘outerspace’ workshops in waarbij ons team samen met het team van de opdrachtgever een sterk fundament onder het project legt. De vak- en marktkennis van de opdrachtgever koppelen we aan de verbeeldingskracht van ons team.

 

Afhankelijk van de vraagstelling richten wij een ‘outerspace’ workshop in, waarbij we op creatieve en energieke wijze de organisatie-ambities gaan beetpakken. De workshops heten ‘outerspace’ omdat we met elkaar echt even de ruimte ingaan. We vangen dromen en verhalen als input voor de creatieve conceptontwikkeling. Dit kan zijn op het gebied van merkidentiteit, positionering, naamcreatie, contentstrategie, corporate story, customer journey of het starten van een bedrijf. Met deze workshop(s) maken we een vliegende start.

meer ontdekken?

schrijf je in voor de maanmail