we geven energie

Als Maan hebben we ons verbonden aan een aantal maatschappelijke doelen en verduurzamen we onze eigen bedrijfsvoering. Daarbij hebben we zowel oog voor lokale initiatieven als voor initiatieven met wereldwijde impact.

Proud partner of Team Para Atletiek

Tot de paralympische spelen in 2024 in Parijs hebben we ons verbonden aan Team Para Atletiek. De samenwerking begon in 2020 met het ontwikkelen van een nieuwe en stoere visuele identiteit voor Team Para Atletiek. Gaandeweg zijn we betoverd geraakt door de energie, de passie en de verbeeldingskracht van het team. Team Para Atletiek is echt grensverleggend en een inspiratiebron voor velen. Daar willen we ons graag structureel aan verbinden! Nu als official en proud partner van het team.

Oxfam Novib

We zijn sinds 2012 partner van het ‘Ondernemers voor Ondernemersnetwerk’ van Oxfam Novib. Een netwerk van circa 500 MKB-ondernemers die met een financiële bijdrage ondernemers in ontwikkelingslanden helpen door middel van microfinanciering. Onze bijdrage bestaat ook uit onze persoonlijke inzet. Ruud ging mee op reis naar Uganda en we helpen met de promotie van het netwerk.

Betrokken Ondernemers samen voor Breda

Sinds 2012 zijn we partner van Betrokken Ondernemers. Deze stichting koppelt lokaal bedrijfsleven, overheid en onderwijs aan het maatschappelijk speelveld. Tijdens de tweejaarlijkse Meet & Match wordt er gehandeld in maatschappelijke waarde. Jaarlijks helpen we meerdere maatschappelijke instanties met concept en designwerk. Tijdens de ‘directeuren maken vuile handen’ dag in kader van NLDoet steken we jaarlijks onze handen letterlijk uit de mouwen voor een echt Bredaas goed doel.

City of imagineers

Als maan zijn we sinds de oprichting zeven jaar geleden lid van Breda, City of imagineers. De vereniging van de creatieve industrie in Breda. Sinds eind 2017 is Ruud bestuurslid van de vereniging die als doel heeft de creatieve industrie van Breda sterker te maken. Beter, bekender en betekenisvoller!

Jeugdfonds Sport en Cultuur Breda

Vanaf begin 2018 is Ruud bestuurslid communicatie voor Jeugdfonds Sport en Cultuur, afdeling Breda. De stichting creëert sport en cultuur kansen voor kinderen van 4 tot 18 jaar die om financiële redenen geen lid kunnen worden van een sportvereniging of culturele instelling.

Zon op Maan

We geloven dat iedereen zijn steentje bij moet dragen aan de energietransitie. Sinds 2017 hebben we een zonnecentrale op ons dak. Ieder jaar bekijken we opnieuw hoe we onze bedrijfsvoering verder kunnen verduurzamen. Marc zet zich daarnaast in voor de Energiecoöperatie Anneville. Deze coöperatie zet zich in voor een energieneutraal Ulvenhout.

De Salon

Angèle is initiatiefnemer van ‘De Salon’. Een netwerkclub van ondernemende vrouwen in Ulvenhout gericht op kennisdeling en samenwerking.

Ondernemerssociëteit Ulvenhout (OSU)

Marc is mede-initiatiefnemer en bestuurslid van de OSU, een informeel netwerk van ondernemers in Ulvenhout.


Wij krijgen heel veel energie uit onze maatschappelijke inzet! Wil je meer informatie over de initiatieven die we steunen? Neem dan contact met ons op.

betrokken blijven?

schrijf je in voor de maanmail