huisstijl ontwikkelen

De huisstijlontwikkeling van een organisatie is enorm belangrijk proces. Met een huisstijl presenteer je op visueel gebied je bedrijf naar de buitenwereld toe. Een huisstijl is dus eigenlijk de visuele identiteit van een bedrijf.

Onder de huisstijl vallen onder andere:

  • Bedrijfslogo
  • Naam van je bedrijf
  • Kleurenpalet
  • Vormentaal
  • Typografie
  • Fotografiestijl

huisstijl laten maken

Een huisstijl laten maken is iets waar goed over nagedacht moet worden. Gelukkig zijn we daar bij Maan goed in! Een huisstijl reflecteert namelijk jouw bedrijf in een visueel concept. Maan heeft een heel team van creatievelingen die zich samen met jou zullen gaan buigen over de huisstijl die het beste bij je bedrijf past.

huisstijl ontwikkelen

hoe gaan we te werk tijdens de huisstijlontwikkeling?

Een goede huisstijl heeft tijd nodig, daarom faseren we al onze projecten in deze volgorde:

1 briefing 
We beginnen altijd met een briefing, hierin bespreken we samen wat de ideeën achter de huisstijl zijn.

2 analyse
Daarna doen we een analyse, we zullen je bedrijf analyseren aan de hand van de website, social media pagina’s, bestaande content en vooraf opgegeven informatie.

3 concept
Vervolgens stellen we een concept op en presenteren we deze aan jou om te kijken of onze visuele ideeën en creaties overeenkomen.

4 design
Ben je tevreden over het concept? Dan gaan we aan de slag met het échte design.

5 realisatie
Als het design geslaagd is zullen we in samenwerking met jou en je bedrijf verder gaan met de realisatie van de huisstijl.

6 evaluatie
Tijdens de evaluatie horen we graag van jou hoe je ons werk en onze communicatie ervaren hebt

Wil je nóg meer weten over hoe jouw huisstijl tot stand zal komen? Bekijk dan onze werkwijze pagina.

Huisstijl laten ontwerpen
door Maan

Wij zijn Maan en wij ontwikkelen huisstijlen voor allerlei soorten bedrijven. Met meer dan 25 jaar ervaring met huisstijlontwikkeling zijn wij jou ideale partner op creatief gebied. Ben je benieuwd naar ons werk? Neem dan een kijkje op onze portfolio pagina.

Neem contact op met ons voor
een vrijblijvende kop koffie

Ben je geïnspireerd geworden door ons of ben je nog niet helemaal overtuigd? We beantwoorden graag al je vragen om te kijken of er een goede samenwerking kan plaatsvinden. Neem contact met ons op via hallo@maan.nl of 076 560 71 11. Hopelijk tot snel!