altijd spelen om te winnen

Midden in het centrum van Breda zit een club online marketing fanaten. Leadrs helpt andere klanten met het behalen van de beste resultaten in online marketing. Een tijdje geleden klopten ze bij ons aan; of we konden helpen met het vernieuwen van de huisstijl. Daar draaien wij onze hand niet voor om.

opdrachtgever:
Leadrs
  • identity
  • huisstijl
  • signing
  • webdesign

De oude, zakelijke visuele identiteit sloot niet goed aan op het hechte en gezellige team aan marketing experts, die met hun persoonlijke aanpak successen behaalt met hun klanten. Het was belangrijk dat het complete plaatje klopte. De nieuwe identiteit moest er niet alleen mooi uit zien, maar ook het inhoudelijke verhaal van Leadrs vertellen. Door vanaf de kern te werken creëerden we een stijl die op alle verschillende uitingen werkt.

Om het verhaal van Leadrs duidelijk te krijgen begonnen we met een merkfundament workshop. Samen met het gehele team van Leadrs gingen we aan de slag met verschillende oefeningen, om zo hun input te verzamelen. Want hoe zien de Leadrs zichzelf? En hoe gaan we dat communiceren?

Het werd al snel duidelijk waar Leadrs om draait. De betrokken en intensieve aanpak, om samen met de klant aan de slag te gaan. Blijven ontwikkelen en innoveren. Maar vooral samenwerken, dat teamgevoel creëren, zowel intern als met de klant. Als laatst werd het duidelijk dat het team stuk voor stuk heel competitief is. Ze willen allemaal winnen en resultaat behalen, of dat nou gaat om een SEO-rating van een klant of een potje pingpong op kantoor.

Zo kwamen we tot een nieuwe stijl. “Leadrs. Playground for Winners.” In dit concept combineren we de winnaarsmentaliteit, het teamgevoel maar ook de informaliteit en lol die allemaal passen bij de identiteit van Leadrs. Ze houden van een spelletje, maar spelen altijd om te winnen. Daarom behoort Leadrs ook tot de top van Nederland in hun branche.

Met de speelse illustratiestijl en het kleurrijke palet geven we Leadrs een volwassen, tikkeltje eigenwijze uitstraling. Professioneel met een knipoog, want ruimte voor gezelligheid is heel belangrijk als je bedrijf in het centrum van Breda zit.

deze moonies werkten mee
aan dit project

aniek frölke

aniek@maan.nl 076 5607111

ruud van den boogaart

ruud@maan.nl 076 5607118

wilco de meijer

wilco@maan.nl 076 5607116
controleer je gegevens! verzend