concrete solutions

Cugla, een innovatief bedrijf met indrukwekkende projecten en een heldere missie: Beton sterker en beter maken. Begonnen met de opdracht om de uitstraling van het bedrijf naar een hoger niveau te tillen is Cugla uitgegroeid tot één van onze meest veelzijdige klanten.

opdrachtgever:
Cugla
  • identity
  • webdesign
  • verpakking
  • campagne
  • magazine

dynamische en actuele content

In het verlengde van de corporate identiteit ontwikkelden we een website met de focus op dynamische en actuele content. Krachtige fotografie, robuuste typografie en grafisch onderscheidend. Een geheel eigen stijl die de kracht van Cugla onderschrijft.

verpak met gemak

Voor de overstap naar een nieuwe verpakkingsmachine schakelde Cugla ons in voor advies en ontwerp van de nieuwe verpakkingen. Met heldere kleurcoderingen en pictogrammen hebben we de diverse productgroepen en producten visueel herkenbaar gemaakt.

Cugla bekent kleur!

Meer kleur in de bouw is het idee achter de cross mediale campagne om de nieuwe verpakkingslijn te introduceren. We ontwikkelden een speciale landingspagina, animaties, online banners, advertenties, flyers, een productoverzicht in de vorm van een kleurwaaier en redactionele content.

relatiemagazine

Twee keer per jaar verschijnt de Cugla Paper: een professionele krant met een verscheidenheid aan content waarmee Cugla haar marktleiderschap op het gebied van cementgebonden mortels en hulpstoffen onderstreept. Wij zijn verantwoordelijk voor zowel content als design.

deze moonies werkten mee
aan dit project

jasper van grunsven

jasper@maan.nl 076 5607114

marc doorakkers

marc@maan.nl 076 5607113