duik in de wereld van U-Boat Worx

Het aanschaffen van een privé duikboot is niet voor iedereen weggelegd. Maar ben je jachteigenaar, cruiseship owner of researcher, dan kan je terecht bij U-Boat Worx. Deze wereldwijde leverancier van private submarines vroeg ons een inspirerend en vernieuwend webdesign te realiseren in lijn met haar luxe en vooruitstrevende imago. 

opdrachtgever:
U-Boat Worx
  • webdesign

Webdesign

Wij doken in de wereld van onderzeeërs en nemen de webbezoeker mee onder water, tot wel 400 meter diepte. Het webdesign is heel visueel en intuïtief door de toevoeging van kleine animaties en leuke functionaliteiten. Zo kan je op de Models pagina de duikboten filteren op het aantal personen en de diepte. Ieder model heeft een eigen pagina en geeft de mogelijkheid om 360 graden rond te kijken in het model. Alsof je er zelf in zit!

De website is net zo innovatief en eigentijds als de duikboten. Door vloeiende animaties en oog voor de kleinste details heeft de website een luxe en sportief gevoel gekregen. Zo sluit het naadloos aan op de looks van de duikboten die U-Boat Worx ontwerpt.

controleer je gegevens! verzend