uit je (print)plaat!

Eltra Engineering is een begrip in de machinebouw en industrie in Nederland. Het bedrijf is dé partner op het gebied van industrial IT & automation voor deze sector. Ze werken dan ook niet voor de minsten: Eltra mag onder andere de grote bier-, zuivel- en frietfabrikanten tot haar vaste klanten rekenen.

opdrachtgever:
Eltra Engineering
  • identity
  • signing

nieuwe jas voor een grote speler

Na 21 jaar was het toch eens tijd om het logo wat op te frissen, vond Eltra. Het mocht van het bedrijf wel wat professioneler, strakker en moderner. Een mooie uitdaging voor Maan! En Eltra was zo enthousiast over wat we maakten, dat we hen uiteindelijk geheel ontzorgden met een volledig nieuwe visuele identiteit.

printplaten en chips

Hoe gingen we te werk? Om te beginnen deden we de nodige research naar Eltra’s business: we dompelden onszelf onder in de producten en diensten die Eltra aanbiedt. Een heel proces, waardoor we Eltra goed leerden kennen. Op basis van dat onderzoek ontwikkelden we een aantrekkelijke vormtaal. Als je goed kijkt, zie je dat onze designers inspiratie haalden uit de computerchips en printplaten die voor Eltra Engineering dagelijkse kost zijn. Zo kwamen we samen met de klant uit bij een huisstijl en logo die degelijkheid en betrouwbaarheid uitstralen, maar die tegelijkertijd fris en innovatief zijn - net als Eltra zelf.

 

Maan heeft ons compleet ontzorgd, en dat maakt deze samenwerking voor mij bijzonder waardevol

Rob Pals, directielid Eltra Engineering

Rob Pals, directielid Eltra Engineering

“Kort en bondig - daar houd ik van. Het logo dat Maan voor Eltra ontwierp zegt in één oogopslag waar ons bedrijf voor staat. Het fijne aan Maan is dat het bureau alles in huis heeft: een goed team van ontwerpers met naast jonge, frisse mensen ook ervaren designers die het klappen van de zweep kennen.

Dat we alles uit handen konden geven aan Maan werkte erg prettig. Naast het vormgeven, regelde Maan bijvoorbeeld ook de uitvoering van ontwerp naar product, zoals voor lichtbakken, drukwerk en kleding. Daardoor wisten we zeker dat onze nieuwe visuele identiteit consistent en kwalitatief hoogwaardig werd doorgevoerd. Al met al heeft Maan ons compleet ontzorgd, en dat maakt deze samenwerking voor mij bijzonder waardevol.”

deze moonies werkten mee
aan dit project

angèle van iersel

angele@maan.nl 076 5607112

daan janssens

daan@maan.nl 076 5607115

marc doorakkers

marc@maan.nl 076 5607113
controleer je gegevens! verzend