Terugblikken met trots… Creativity World Forum 2019!

Eind oktober in Eindhoven. Er hangt iets in de lucht. CWF2019 is about to start. Drie dagen, vijf locaties, 170 sprekers. Wij waren erbij. Vol trots kijkend hoe de door ons ontwikkelde identiteit in volle glorie tot leven kwam.

opdrachtgever:
BrabantDC
  • identity
  • webdesign
  • co-creatie

Van 21 t/m 23 oktober fungeerde Brabant als kloppend hart van het Creativity World Forum. Dit internationale congres bracht ‘changemakers en changewanters’ uit circa 20 landen samen ‘to change the inevitable’ en zo bij te dragen aan de SDG’s. Onderwerpen zoals de opwarming van de aarde, nieuwe energie, hergebruik van materialen en een inclusieve samenleving stonden centraal.


3 dagen, 5 locaties, 170 sprekers, 75 best & bad practises

Na de officiële opening in het Parktheater (voor de gelegenheid omgedoopt tot CWF House en door Maan volledig in huisstijl gesignd) waaierde de CWF-deelnemers op dag 2 (dinsdag 22 oktober) uit over Brabant. Op de vijf lokale hubs daagden de deelnemers elkaar uit met concrete duurzaamheidsvraagstukken in een breed aanbod aan workshops en lezingen. Veel inspiratie, nieuwe inzichten en mooie gesprekken als resultaat. 

Maan proud partner of CWF 2019

Vanaf de eerste plannen voor de Brabant-editie is Maan betrokken bij het CWF. We ontwikkelden de identiteit voor het congres en vertaalden die vervolgens door naar vrijwel alles wat nodig is om een internationaal congres van de juiste uitstraling te voorzien. Van website en stagedesign tot het patroon voor de crew-kleding.

deze moonies werkten mee
aan dit project

corine kaijim

corine@maan.nl 076 5607110

jasper van grunsven

jasper@maan.nl 076 5607114

ruud van den boogaart

ruud@maan.nl 076 5607118
controleer je gegevens! verzend