meer dan een uitzendbureau

NestrX helpt opdrachtgevers en werkenden in alle sectoren met Werving & Selectie, Uitzenden en de Bemiddeling van zelfstandigen. Op hun eigen manier: persoonlijk en met tijd voor iedereen. Hierdoor heeft NestrX altijd de juiste kandidaten in huis en zorgen ze voor betere matches.

opdrachtgever:
NestrX
  • huisstijl
  • campagne
  • website

de X van NestrX

Doordat NestrX in de loop der jaren veranderde van uitzendbureau specifiek voor 50-65 plussers naar een bureau voor een veel bredere doelgroep, paste de oude huisstijl niet meer en werd het tijd voor iets nieuws. Maan hielp hen daarbij. We ontwikkelen een variabel logo met daarin een hoofdrol voor de ‘X’ van NestrX.

 

herkenbare beeldtaal

Het patroon van X-en visualiseert zowel de banenmarkt als de groep werkzoekenden. Een uitgelichte X staat symbool voor ofwel de juiste job (vanuit de werkzoekende) of voor de juiste kandidaat (vanuit de opdrachtgever). Door het woordmerk (NestrX) te plaatsen op het stramien en te omringen met X-en ontstaat er een herkenbare beeldtaal die zeer flexibel en creatief op uiteenlopende middelen kan worden toegepast.