wij gaan voor goud

Team Para Atletiek wil een inspiratiebron zijn voor mensen met een fysieke handicap. Ze verder helpen naar een leven met onbeperkte mogelijkheden, midden in de maatschappij. Dit doen ze door top para-atleten en beginnende talenten te ondersteunen en te faciliteren. Een persoonlijk record of goud op de Paralympische Spelen, iedereen heeft een eigen doel. Inmiddels hebben de atleten van TP/A al veel succes weten te boeken op de Paralympische Spelen en blijven ze hard groeien als inspirerende organisatie. Na meerdere jaren al betrokken te zijn geweest bij TP/A, zijn wij nu ook officieel trotse partner van Team Para Atletiek tot de Paralympische Spelen in 2024!

opdrachtgever:
Team Para Atletiek
  • merk- en visuele identiteit
  • campagne
  • motion

‘Try to be better than yesterday’

Als maan zijn we trots dat we al veel voor zo’n bijzondere organisatie hebben mogen doen. Zo hebben wij samen met hen een identiteit weten te ontwikkelen. Uit de merksessies die we vroeg in het proces hebben gehad werd al snel duidelijk dat Team Para Atletiek geen medelijden nodig heeft. TP/A straalt energie uit. Ze hebben een stoere identiteit en weten te inspireren. Hun doel is om het onmogelijke mogelijk te maken. ‘Try to be better than yesterday’; hoe klein het stapje ook is, probeer beter te zijn dan gisteren.

Het logo staat voor trots. Het dragen van de vlag, winnen van een medaille en de supporters. De schuine lijn van het logo symboliseert de finishlijn die ze keer op keer willen halen. Deze lijn komt in variaties vaker terug in de huisstijl als kleurvlak.

laten zien wat je kan

Team Para Atletiek moedigt mensen aan om aan de slag te gaan. Altijd in beweging blijven, letterlijk en figuurlijk. Beelden laten zien van de para-atleten in actie is de beste manier om te inspireren en het goede voorbeeld te geven. Je laat letterlijk zien wat er allemaal mogelijk is en dat motiveert anderen. Zwart-wit fotografie komt veel terug in de huisstijl om de stoere en rauwe uitstraling te versterken.

Sporten is beweging en daar past video bij. Ondertussen hebben wij met ons label maan motion al meerdere video’s gemaakt vol inspirerende beelden. Een flitsende, stoere edit past perfect bij Team Para Atletiek.

aanzetten tot actie

Voor de Paralympische Spelen in Tokyo 2020 hebben we een overtuigende sponsorcampagne ontwikkeld. We wilden bedrijven laten zien waarom zij onderdeel moesten worden van het team. We lieten ze zien wat het doel is, en hoe zij daarin het verschil konden maken. Na de Spelen kregen alle sponsors een mooi bedankje opgestuurd om het succes dat behaald was mee te vieren.

Nu kijkt Team Para Atletiek verder naar de Spelen van 2024. Onlangs werd Young Capital aangekondigd als hoofdsponsor, waarvoor wij een promo video hebben gemonteerd. Ook wij hopen ze als sponsor verder te kunnen helpen naar nieuwe hoogtes!

deze moonies werkten mee
aan dit project

ruud van den boogaart

ruud@maan.nl 076 5607118

wilco de meijer

wilco@maan.nl 076 5607116
controleer je gegevens! verzend