wij zijn maan,
meet the moonies

Een bureau met een geweldig en divers team, al zeggen we het zelf! Gedreven om mooie dingen te maken en om klanten blij te maken. Of het nu de ontwikkeling van een merkidentiteit is, een verpakking, website, animatie of de creatie van content is, ‘the moonies’ geven energie aan je merk!

PS Wij zijn altijd op zoek naar nieuw talent! Open sollicitaties met portfolio zijn altijd welkom. Laat van je horen via hallo@maan.nl

corine kaijim
076 5607110

hardlopers zijn…

 …mensen met te veel energie en dat past perfect in het Maan team! Corine kwam al hardlopend in aanraking met Maan. Haar reisafstand woon-werk is serieus korter dan dit stukje tekst. Als communicatieprofessional en projectmanager houdt ze bij Maan vele ballen tegelijk in de lucht. Ze houdt overzicht, is to-the-point en blijft onder alle omstandigheden rustig. Een spitse woordspeling en een schaterlach liggen altijd op de loer. Kleine tip: als ze lippenstift op heeft moet je uit haar buurt blijven!

wilco de meijer
076 5607116

geen bløf

Wilco studeerde Cum laude af op Communicatie & Multimedia Design aan de Avans Hogeschool. Na vier jaar antwoorden zoeken op complexe vraagstukken en daar beweging en vorm aan te geven, wist hij waar zijn carrière om moest draaien: werken als Motion Designer. Hij liet de Zeeuwse kust achter zich en kreeg een baan bij maan, waar hij visuele identiteiten, campagnes en verhalen in beweging brengt met de meest toffe animaties.

jeffrey schreuders
076 5607117

draait door

Jeffrey’s carrière zit vol beweging. Hij runde 6 jaar zijn eigen motion design studio en werkte onder meer voor Essent, KNAB en de Rijksoverheid. Na 2 jaar te hebben gewerkt bij een Amsterdamse studio keerde hij terug naar het Zuiden om daar bij maan het label ‘maan motion’ op te zetten. Naast zijn passie voor motion design heeft hij een groot hart voor dieren en draait het in zijn vrije tijd vaak om de aanplant van zijn eigen voedselbos.

aniek frölke
076 5607111

altijd frölik

Deze enthousiasteling uit Geertruidenberg is veelzijdig en ondernemend. Met veel energie werkt ze aan de meest uiteenlopende opdrachten. Van identiteit, praatplaat, website tot animatie. Een echte teamplayer die altijd in mogelijkheden denkt. In 2017 studeerde ze af aan AKV St. Joost in Breda. Daar kon ze haar ei niet helemaal kwijt; bij Maan gelukkig wel! Als het even te stil wordt, dan slingert ze graag haar ‘foute uurtje playlist’ de studio in. Frölikheid verzekerd!

laura den dekker
076 560 71 19


de pracht van chaam

In 2019 liep ze stage bij Maan en liet ze haar designtalent en fijne persoonlijkheid zien. Een half jaar later studeerde ze af aan Fontys Art Communication and Design. En nog iets later hadden we plek voor Laura in ons team. Tijdens haar studie bleef ze twijfelen tussen product en graphic design. Voor haar afstuderen combineerde ze beide en ontwikkelde ze vanuit de circulaire gedachte het project RUB OUT. Daarmee gaf ze versleten binnenbanden een tweede leven als design- en interieurobject en belandde ze op de Dutch Design Week. De stap naar Maan was daarna snel gezet!

sanne baan
076 5607111

Bij Sanne vindt denken en praten simultaan plaats. Altijd direct, altijd gemeend. Dat zorgt voor gezellige reuring in de tent. En zo komt ze ook altijd aan de laatste nieuwtjes van klanten en leveranciers. Dingen regelen is haar ding. Van ingewikkelde producties, fotoshoots en styling wordt ze vrolijk. Net als van een vrijdagmiddagborrel op donderdag of bootje varen met vrienden. 

paul jongsma
076 5607111

snotyoung

Paul Jongsma heeft een trui met opdruk snotyoung. En dat was de eerste foto die we van hem zagen bij zijn sollicitatie. Maar Paul is allesbehalve een snotyoung. Met bijna 12 jaar op de teller als allround designer bij een bureau in ’s Hertogenbosch versterkt hij inmiddels als rots in de branding de gelederen bij Maan. In zijn vrije tijd maakt hij tweelingen (eenmalig) en is hij één van de gangmakers in de graffiti scene van Boxtel. Ooit daarmee begonnen als snotneus...

marc doorakkers
076 5607113

Bevlogenheid kenmerkt Marc in alles wat hij doet. Dit heeft maan gebracht tot waar we nu staan. Marc is altijd op zoek naar het waarom en het doel. Hij is extreem visueel ingesteld en is creatief in concept, vorm, materiaal en bewerking. Fotografie is inmiddels meer dan een hobby. Marc is op zijn best als hij zijn energie kwijt kan. In zijn vrije tijd het liefst buiten actief. In de sneeuw of zwevend van een berg.

angèle van iersel
076 5607112

Als mede-grondlegster is Angèle de creatieve aanjager van maan. Haar onuitputtelijke inspiratie zorgt voor brainkrakers en niet eerder vertoonde creaties. Haar enthousiasme gaat gepaard met wilde gebaren en haar stem stijgt een paar octaven. Ze heeft een feilloos gevoel voor vorm, kleur, materiaal en verhoudingen. In haar werk gaat ze altijd voor de top. Dat doet ze overigens ook letterlijk, op haar vakantiestek in Zwitserland. 

ruud van den boogaart
076 5607118

snel schakelen

Inspanning en ontspanning gaan bij Ruud hand in hand. Hard werken en hard lachen is het motto. Zo ook in zijn vrije tijd. Een stevige fietstoertocht is pas echt leuk als het bereiken van het doel uitbundig gevierd wordt. Bij maan weet hij voor opdrachtgevers samen met het creatieve team razendsnel de vertaalslag te maken van strategie en inhoud, naar conceptontwikkeling en design.  

lennaert stam
078 200 54 00

Too cool to be true

Lennaert maakte na 11 jaar maan even een uitstapje naar Den Bosch om te kijken of het gras daar groener was. Inmiddels met een paar extra tattoos weer terug op het honk in een deels nieuwe rol met grote Dordtse ambities. Deze coole gast is de trends vooruit. Liep al op badslippers voordat het high fashion werd. Fanatiek reiziger, groot inlevingsvermogen, altijd de rust zelve en verstaat de kunst om heel snel ergens een lekkere look & feel aan te geven.

merel van vliet
076 5607111

vier keer scheepsrecht

Ze solliciteerde drie keer bij Maan. Een keer te vroeg, een keer werd ze het nèt niet en een keer te laat. De vierde keer belde we haar of ze zin had in Maan. En dat had ze! Merel studeerde af aan de AKV St. Joost, ging op wereldreis, werkte bij een grafisch ontwerp bureau in Utrecht en gaf de laatste jaren vorm aan veel toffe festivals in de regio Amsterdam. Vorig jaar werkte ze nog aan de Amsterdamse Zomer. Dit jaar zomer bij Maan!

daan janssens
076 5607115


non-stop
aan

Daan is non-stop bezig met vormgeven. In zijn vrije tijd maakt hij boeken, graphic novels en ook fixies. Daan staat altijd aan. Uit iedere situatie weet hij iets positiefs te halen. Hij houdt van diepgang, heeft een scherp oog voor detail en gevoel voor finesse. Zijn filosofie is simpel: omring je met mooie dingen, dan ga je vanzelf ook mooie dingen maken.

jasper van grunsven
076 5607114

jazzie
style

Jasper is onvoorspelbaar creatief en enorm veelzijdig. Hij verstaat de kunst om met een minimum aantal woorden maximale impact te maken. Groot gevoel voor inhoud, vorm en techniek. Privé weet hij zijn liefde voor Els (ex-Moonie), hiphop, grafisch ontwerp en zeefdrukken feilloos te combineren in zijn open zeefdruk atelier GEZEEVER in Antwerpen onder de duo-artiestennaam MonniJungle.wij maken
waar je wauw van zegt, meer zien?

schrijf je in voor de maanmail!