wij zijn maan,
meet the moonies

Een bureau met een geweldig en divers team, al zeggen we het zelf! Gedreven om mooie dingen te maken en om klanten blij te maken. Of het nu de ontwikkeling van een merkidentiteit is, een verpakking, website, animatie of de creatie van content is, ‘the moonies’ geven energie aan je merk!


luc kersten
076 5607119

 for
real!


Hij houdt van Star Wars, comics, popart en gamen. Hij deed 3 studies en 100 stages en werkte even voor zichzelf. Is deze gast ‘for real’? Jazeker wel! De roze draad door Luc’s leven is er één van creativiteit en fantasie. Zijn laatste studie aan de Academie van Schone Kunsten in Antwerpen werd bekroond met een expo. Een ontwerper pur sang die graag speelt met vorm, materiaal en styling.


aniek frölke
076 5607111

altijd frölik

Aniek studeerde zomer 2017 af aan AKV St. Joost in Breda. Met haar 23 jaar is ze de benjamin bij maan, maar ze weet feilloos bij iedereen de aansluiting te vinden en een hoop energie vrij te maken. Deze enthousiasteling uit Geertruidenberg is altijd frölik, veelzijdig, ondernemend en een harde werker. Handig met web en animaties. Ze praat zelfs met soundeffects. Ooit had ze de ambitie om zangeres te worden…

sanne baan
076 5607111

Bij Sanne vindt denken en praten simultaan plaats. Altijd direct, altijd gemeend. Dat zorgt voor gezellige reuring in de tent. En zo komt ze ook altijd aan de laatste nieuwtjes van klanten en leveranciers. Dingen regelen is haar ding. Van ingewikkelde producties, fotoshoots en styling wordt ze vrolijk. Net als van een vrijdagmiddagborrel op donderdag of bootje varen met vrienden. 

marc doorakkers
076 5607113

Bevlogenheid kenmerkt Marc in alles wat hij doet. Dit heeft maan gebracht tot waar we nu staan. Marc is altijd op zoek naar het waarom en het doel. Hij is extreem visueel ingesteld en is creatief in concept, vorm, materiaal en bewerking. Fotografie is inmiddels meer dan een hobby. Marc is op zijn best als hij zijn energie kwijt kan. In zijn vrije tijd het liefst buiten actief. In de sneeuw of zwevend van een berg.

angèle van iersel
076 5607112

Als mede-grondlegster is Angèle de creatieve aanjager van maan. Haar onuitputtelijke inspiratie zorgt voor brainkrakers en niet eerder vertoonde creaties. Haar enthousiasme gaat gepaard met wilde gebaren en haar stem stijgt een paar octaven. Ze heeft een feilloos gevoel voor vorm, kleur, materiaal en verhoudingen. In haar werk gaat ze altijd voor de top. Dat doet ze overigens ook letterlijk, op haar vakantiestek in Zwitserland. 

ruud van den boogaart
076 5607118

snel schakelen

Inspanning en ontspanning gaan bij Ruud hand in hand. Hard werken en hard lachen is het motto. Zo ook in zijn vrije tijd. Een stevige fietstoertocht is pas echt leuk als het bereiken van het doel uitbundig gevierd wordt. Bij maan weet hij voor opdrachtgevers samen met het creatieve team razendsnel de vertaalslag te maken van strategie en inhoud, naar conceptontwikkeling en design.  

lennaert stam
076 5607116

Too cool to be true

Lennaert maakte na 11 jaar maan even een uitstapje naar Den Bosch om te kijken of het gras daar groener was. Inmiddels met een paar extra tattoos weer terug op het honk in een deels nieuwe rol met grote Dordtse ambities. Deze coole gast is de trends vooruit. Liep al op badslippers voordat het high fashion werd. Fanatiek reiziger, groot inlevingsvermogen, altijd de rust zelve en verstaat de kunst om heel snel ergens een lekkere look & feel aan te geven.

els louws
076 5607117

nobody els

Voor Els is geen opdracht te groot of te complex. Ze houdt overzicht en brengt structuur aan. Lekkere ontwerpstijl en zeer service- en klantgericht. Sociaal en actief. Altijd te porren voor een gezellig wijntje. Laat zich graag inspireren en leeft zich uit met keramiek, schilderen en fotografie. Heeft thuis net een verbouwklus van een paar jaar achter de rug en is voorlopig wel even uitgeschilderd.

daan janssens
076 5607115


non-stop
aan

Daan is non-stop bezig met vormgeven. In zijn vrije tijd maakt hij boeken, graphic novels en ook fixies. Daan staat altijd aan. Uit iedere situatie weet hij iets positiefs te halen. Hij houdt van diepgang, heeft een scherp oog voor detail en gevoel voor finesse. Zijn filosofie is simpel: omring je met mooie dingen, dan ga je vanzelf ook mooie dingen maken.

jasper van grunsven
076 5607114

jazzie
style

Jasper is onvoorspelbaar creatief en enorm veelzijdig. Hij verstaat de kunst om met een minimum aantal woorden maximale impact te maken. Groot gevoel voor inhoud, vorm en techniek. Privé weet hij zijn liefde voor Els (ex-Moonie), hiphop, grafisch ontwerp en zeefdrukken feilloos te combineren in zijn open zeefdruk atelier GEZEEVER in Antwerpen onder de duo-artiestennaam MonniJungle.luka sparla
076 56071111

het mooiste van Tilburg…

…is de trein naar Breda. Maar inmiddels weten wij beter! Luka is het mooiste dat Tilburg ons brengt. Met een diploma van St. Lucas in Boxtel op zak en goede ervaring elders (thanks Yurr), is ze een fijne aanvulling in onze studio. In haar vrije tijd danst dit gezelschapsmens graag op hiphop, bezoekt ze festivals en doet ze andere coole dingen zoals het luisteren naar Abba en Cher. Gelukkig doet ze dat in de trein terug naar Tilburg.

wij maken
waar je wauw van zegt, meer zien?

schrijf je in voor de maanmail!